Wanden en plafonds

De meest voorkomende toepassing is het bepleisteren van wanden en plafonds. Voor deze pleisterwerken maken we een onderscheid tussen nieuwbouw en renovatie van een woning. Afhankelijk van de staat van de woning, komen we op voorhand op werfbezoek.

Wanden en plafonds

Eigenschappen

Naargelang de ruimte die bepleisterd moet worden, kiezen we het geschikte pleisterwerk. Dankzij onze ervaring en expertise beschikken we over de juiste technieken en materialen aan de slag om jouw woning te bepleisteren.

Werkwijze

Vooraleer we beginnen pleisteren, gronderen we de volledige oppervlakte. Dit is een behandeling voor muren die te veel of te snel vocht opslorpen. Voor de effectieve pleisterwerken is er steeds een watervoorziening nodig (bij voorkeur stadswater). We brengen indien nodig een primer aan om de vochtopname in de muur te beperken. Plafonds, balken en predallen worden altijd met een primer met betonstructuur behandeld. Bij de overgang van verschillende materialen voorzien we wapening, om scheuren en barsten te voorkomen.

Technische documenten

attachnt

attachnt

attachnt

Enkele referentiefoto's

Geen items beschikbaar

Stappenplan

Geen items beschikbaar

Vraag een offerte aan voor

Wanden en plafonds

Interesse in onze diensten? Stel gerust jouw bijkomende vragen of vraag vrijblijvend een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere technieken voorPleisterwerken

Wij werken samen met