Isolatieplaten

Isolatieplaten zijn meestal gemaakt uit EPS of PUR/PIR. We plaatsen isolatieplaten los op en klikken deze in elkaar. Deze vorm van isoleren is iets arbeidsintensiever, maar eens de platen er liggen, kan je meteen verder met de afwerking van je ruimte.

Isolatieplaten

Eigenschappen

Omdat deze isolatie geen droogtijd heeft, zijn isolatieplaten iets efficiënter voor de afwerking nadien. De platen klikken door middel van tanden en groeven in elkaar en kunnen in elke hoek of boog geplaatst worden. Hoe dik de isolatie gelegd wordt, is afhankelijk van je vloerpas. Om isolatieplaten te kunnen plaatsen, moet de ondergrond volledig vlak zijn.

Werkwijze

Kies je voor isolatieplaten (EPS of PUR/PIR)? We behandelen jouw offerteaanvraag zo snel mogelijk en plannen indien nodig een werfbezoek. Vooraleer we van start gaan, bekijken we of de ruimte werkklaar is.

We meten uit of er voldoende opbouwhoogte is om de gewenste dikte te plaatsen. Nadat we de isolatieplaten in elkaar klikken, spuiten we de zijkanten en eventuele openingen op met PUR schuim. Omdat er bij isolatieplaten geen droogtijd nodig is, kunnen we nadien direct verder met de andere binnenafwerking.

Technische documenten

attachnt

attachnt

attachnt

Enkele referentiefoto's

Geen items beschikbaar

Vraag een offerte aan voor

Isolatieplaten

Interesse in onze diensten? Stel gerust jouw bijkomende vragen of vraag vrijblijvend een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere technieken voorVloerisolatie

Wij werken samen met