Pleister op verschillende ondergronden

Pleisteren op stucanet, gyplat, baksteen of beton? Zo goed als elke ondergrond valt te bepleisteren. Afhankelijk van de ondergrond kiezen we voor een geschikte, hechtende primer.

Pleister op verschillende ondergronden

Eigenschappen

Voor pleisterwerken in een nieuwbouw kan je snel eenvoudig een offerte aanvragen. Met de nodige plannen kunnen wij aan de slag. Voor een renovatie komen we op voorhand altijd eens ter plaatse. Zo kunnen we perfect inschatten welke samenstelling en hoeveelheid pleister nodig is. Na de pleisterwerken voorzien we een droogtijd van 3 à 4 maanden (in normale weersomstandigheden).

Werkwijze

Vooraleer we beginnen pleisteren, gronderen we de volledige oppervlakte. Hiermee behandelen we muren die te veel of te snel vocht opslorpen. Voor de effectieve pleisterwerken is er steeds een watervoorziening nodig (bij voorkeur stadswater).

We brengen indien nodig een grondeerlaag of primer aan om de vochtopname in de muur te beperken. Plafonds, balken en predallen worden altijd met een primer met betonstructuur behandeld. Bij de overgang van verschillende materialen voorzien we wapening, om scheuren en barsten te voorkomen. De pleisterwerken gebeuren machinaal en hebben een droogtijd van ongeveer 48 uur. Nadien worden de muren gepolierd tot een vlakke, egale ondergrond.

Technische documenten

attachnt

attachnt

attachnt

Enkele referentiefoto's

Geen items beschikbaar

Stappenplan

Geen items beschikbaar

Vraag een offerte aan voor

Pleister op verschillende ondergronden

Interesse in onze diensten? Stel gerust jouw bijkomende vragen of vraag vrijblijvend een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere technieken voorPleisterwerken

Wij werken samen met