EPS isolatie

Gegoten EPS isolatie (of geëxpandeerd polystyreenschuim) is een mengsel van cement en kunststof isolatiemateriaal. Wij kiezen voor Starbeads Low Lambda, een isolerende mortel met EPS parels (isomobolletjes) die superisolerend werkt.

EPS isolatie

Eigenschappen

EPS isolatie is een goedkopere vorm van vloerisolatie die heel snel geplaatst kan worden. Omdat EPS nat gegoten wordt, rekenen we op een week droogtijd. Deze vorm van isoleren is minder geschikt wanneer je voor vloerverwarming kiest.

Werkwijze

Kies je voor EPS isolatie? We behandelen jouw offerteaanvraag zo snel mogelijk en plannen indien nodig een werfbezoek. Vooraleer we van start gaan, bekijken we of de ruimte werkklaar is.

Op voorhand moeten alle openingen dichtgemaakt worden. Er moet een geldige meterpas aanwezig zijn en we moeten toegang hebben tot water en elektriciteit. Na de plaatsing van de EPS isolatie, moet deze drogen en uitharden. We rekenen op een week droogtijd. Houd er rekening mee dat je in die tijd de ruimte dus niet kunt betreden.

Wanneer de isolatie droog is, gaan we verder met de gekozen binnenafwerking.

Technische documenten

attachnt

attachnt

attachnt

Enkele referentiefoto's

Geen items beschikbaar

Vraag een offerte aan voor

EPS isolatie

Interesse in onze diensten? Stel gerust jouw bijkomende vragen of vraag vrijblijvend een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere technieken voorVloerisolatie

Wij werken samen met