Nieuwbouw en renovatie

Wij verzorgen de pleisterwerken voor zowel nieuwbouwwoningen als voor renovatieprojecten. De werkwijze verloopt praktisch op dezelfde manier, bij een renovatieproject komen we op voorhand steeds de werf even bekijken.

Nieuwbouw en renovatie

Eigenschappen

Wanneer we de offerte opmaken, maken we een onderscheid tussen nieuwbouw en renovatie. Samen met de klant overlopen we de pleisterwerken en maken we de werf werkklaar. We vragen steeds om een wateraansluiting om vlot en efficiënt te kunnen werken.

Werkwijze

Vooraleer we beginnen pleisteren, gronderen we de volledige oppervlakte. Hiermee behandelen we muren die te veel of te snel vocht opslorpen. Voor de effectieve pleisterwerken is er steeds een watervoorziening nodig (bij voorkeur stadswater). We brengen indien nodig een grondeerlaag of primer aan om de vochtopname in de muur te beperken. Plafonds, balken en predallen worden altijd met een primer met betonstructuur behandeld. Bij de overgang van verschillende materialen voorzien we wapening, om scheuren en barsten te voorkomen.

Technische documenten

attachnt

attachnt

attachnt

Enkele referentiefoto's

Geen items beschikbaar

Stappenplan

Geen items beschikbaar

Vraag een offerte aan voor

Nieuwbouw en renovatie

Interesse in onze diensten? Stel gerust jouw bijkomende vragen of vraag vrijblijvend een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere technieken voorPleisterwerken

Wij werken samen met